原 良太郎

Last Update: 2019/06/27 19:20:30

Print

Name(Kanji/Kana/Abecedarium Latinum)
原 良太郎/ハラ リョウタロウ/Hara, Ryotaro
Primary Affiliation(Org1/Job title)
Graduate Schools Agriculture/Program-Specific Associate Professor
Contact Address
Type Address(Japanese) Address(English)
Office 京都市左京区北白川追分町 Kitashirakawa Oiwake-cho, Sakyo-ku, Kyoto 606-8502, JAPAN
Phone
Type Number
Office 075-753-9544
Academic Degree
Field(Japanese) Field(English) University(Japanese) University(English) Method
修士(工学) Master of Engineering 早稲田大学 Waseda University
博士(工学) Doctor of Engineering 早稲田大学 Waseda University
Language of Instruction
Language(japanese) Language(english) Code
日本語
researchmap URL
https://researchmap.jp/read0144853
Fields of research (key words)
Key words(Japanese) Key words(English)
応用微生物学 Applied Microbiology
酵素工学 Enzyme Engineering
応用生物化学 Applied Biochemistry
External funds: competitive funds and Grants-in-Aid for Scientific Research (Kakenhi)
Type Position Title(Japanese) Title(English) Period
基盤研究(C) Representative 不完全TCA回路の補完性を利用したアミノ酸水酸化酵素探索ツールの開発と応用 (平成30年度分) 2018/04/01-2019/03/31
基盤研究(C) Representative 不完全TCA回路の補完性を利用したアミノ酸水酸化酵素探索ツールの開発と応用 (平成31年度分) 2019/04/01-2020/03/31
Teaching subject(s)
Name(Japanese) Name(English) Term Department Period
応用微生物学実験 Laboratory Course in Applied Microbiology 後期 農学部 2018/04-2019/03
産業微生物学 Industrial Microbiology 後期集中 農学部 2018/04-2019/03
産業微生物学講義 Industrial Microbiology (Lecture) 前期集中 農学研究科 2018/04-2019/03
発酵生理及び醸造学専攻実験1 Experimental Course of Fermentation Physiology and Applied Microbiology1 通年 農学研究科 2018/04-2019/03
発酵生理及び醸造学専攻実験2 Experimental Course of Fermentation Physiology and Applied Microbiology2 通年 農学研究科 2018/04-2019/03
発酵生理及び醸造学専攻演習1 Fermentation Physiology and Applied Microbiology Seminar1 通年 農学研究科 2018/04-2019/03
発酵生理及び醸造学専攻演習2 Fermentation Physiology and Applied Microbiology Seminar2 通年 農学研究科 2018/04-2019/03
応用微生物学II Applied Microbiology II 前期 農学部 2019/04-2020/03
応用微生物学実験 Laboratory Course in Applied Microbiology 後期 農学部 2019/04-2020/03
産業微生物学 Industrial Microbiology 後期集中 農学部 2019/04-2020/03
産業微生物学講義 Industrial Microbiology (Lecture) 前期集中 農学研究科 2019/04-2020/03
発酵生理及び醸造学専攻実験1 Experimental Course of Fermentation Physiology and Applied Microbiology1 通年 農学研究科 2019/04-2020/03
発酵生理及び醸造学専攻実験2 Experimental Course of Fermentation Physiology and Applied Microbiology2 通年 農学研究科 2019/04-2020/03
発酵生理及び醸造学専攻演習1 Fermentation Physiology and Applied Microbiology Seminar1 通年 農学研究科 2019/04-2020/03
発酵生理及び醸造学専攻演習2 Fermentation Physiology and Applied Microbiology Seminar2 通年 農学研究科 2019/04-2020/03

  • <<
  • >>