後藤 剛

Last Update: 2011/12/27 22:05:43

Print

Name(Kanji/Kana/Abecedarium Latinum)
後藤 剛/ゴトウ ツヨシ/Tsuyoshi Goto
Primary department(Org1/Org2/Org3/Job title)
農学研究科/食品生物科学専攻食品健康科学講座/准教授
Faculty
Org1 Org2 Org3 Job title
農学部
Academic degree
Field(Japanese) Field(English) University(Japanese) University(English) Method
修士(農学) 京都大学
博士(農学) 京都大学
External funds, competitive funds and Grants-in-Aid for Scientific Research(kaken)
Type Position Title(Japanese) Title(English) Period
特別研究員奨励費 Representative -
若手研究(A) Representative 分岐鎖アミノ酸代謝制御による新規肥満症改善策創出に関する基盤的研究        2012-2015
Teaching subject(s)
Name(Japanese) Name(English) Term Department Period
食品生化学実験及び実験法 Laboratory Course in Food Biochemistry 前期 農学部 2014/04-2015/03
食品分子機能学専攻演習 Seminar in Molecular Function of Food 通年 農学研究科 2014/04-2015/03
食品分子機能学専攻実験 Experimental Course in Molecular Function of Food 通年 農学研究科 2014/04-2015/03
食品分子機能学 Molecular Function of Food 後期 農学部 2015/04-2016/03
食品分子機能学専攻実験1 Experimental Course in Molecular Function of Food1 通年 農学研究科 2015/04-2016/03
食品分子機能学専攻実験 Experimental Course in Molecular Function of Food 通年 農学研究科 2015/04-2016/03
食品分子機能学専攻演習1 Seminar in Molecular Function of Food1 通年 農学研究科 2015/04-2016/03
食品分子機能学専攻演習 Seminar in Molecular Function of Food 通年 農学研究科 2015/04-2016/03
食品分子機能学特論 Molecular Function of Food (Advanced Course) 後期集中 農学研究科 2015/04-2016/03
食品生化学III Food Biochemistry III 前期 農学部 2015/04-2016/03
食品生化学実験及び実験法 Laboratory Course in Food Biochemistry 前期 農学部 2015/04-2016/03

  • <<
  • >>